زیتون ممتاز صادراتی ایران
زیتون ممتاز صادراتی ایران – ورود به بازار اروپا برای زیتون ممتاز صادراتی روی میز یا سفره های خانواده های مجلل – صادرکنندگان جدید زیتون صادارتی که می خواهند وارد بازار اروپا و جهان شوند باید محصولات خود را از طریق فرآیندهای آزمایشگاهی و منظم روانه سفره ها و رستوران های مجلل پایش کنند. ما قادرخواهیم بود زیتونهایی با تنوع بالا با ویژگی های حسی برتر، از مناطق خاص پرورش دهیم زیتونهایی با استانداردهای ارگانیک جهانی ،ما قوی ترین مزیت رقابتی در صنعت زیتون را پیشه راه خود نمودیم .
زیتون صادراتی برای ورود به بازار اروپا باید چه شرایطی داشته باشد؟
الزامات اجباری چیست؟ تمام محصولات غذایی فروخته شده در اتحادیه اروپا باید از نظر ایمنی آزمایش شوند، از جمله زیتون های سفره. برای مثال، آزمایش ایمنی شامل رعایت حداکثر سطوح تعیینشده برای آلایندههای مضر، مانند باقیمانده آفتکشها و فلزات سنگین است. در مورد زیتون های رومیزی، علاوه بر این، ترکیب محصول بسیار مهم است، زیرا زیتون های رومیزی باید الزامات خاص مربوط به کمک های فرآوری و افزودنی های مورد استفاده در آب نمک را برآورده کنند.
زیتون ممتاز صادراتی ایران
شرایط صادرات زیتون ممتاز از ایران توسط ما
بزرگترین صادرکننده زیتون کیست؟
بزرگترین صادرکنندگان این گروه کالایی در جهان در سال 2021تا 2022 شناسایی شده است. متاسفانه ایران سهم کمی در بازار دارد و همچنان باید در این زمینه فعالیت کنیم . این صنعت نیازمند هدایت و پشتیبانی است
- اسپانیا – 46 درصد از صادرات جهانی (3.87 میلیارد دلار)
- ایتالیا – 21٪ (1.76 میلیارد دلار)
- پرتغال – 10٪ (829 میلیون دلار)
- یونان – 8.17٪ (677 میلیون دلار)
- تونس – 7.23٪ (600 میلیون دلار)
- آرژانتین – 1.12٪ (92 میلیون دلار)
- ایران – 1٪ (70 میلیون دلار)
کدام کشور بهترین زیتون را دارد؟

آیا روغن زیتون ایران خوب است؟
بهترین آب و هوا برای کشت زیتون چیست؟
درختان زیتون برای زنده ماندن نیاز به آب و هوای مدیترانه ای دارند. آنها به تابستانی طولانی و گرم و زمستانی خنک و نه سرد نیاز دارند. یک درخت بالغ می تواند در دمای کمتر از 15 درجه فارنهایت برای مدت زمان محدودی زنده بماند. سرمای مداوم زیر 15 درجه می تواند کشنده باشد.در ایران فقط در خطه شمال کشور این شرایط فراهم است و البته در شهرهای دیگر بایستی شرایطی مصنوعی ایجاد نمود .
۱ دیدگاه. Leave new
زیتون صادراتی ممتاز فقط در دو کشور نظیر ایران و فلسطین کشت می شود ولی انگار قدرت بازاریابی جهانی و توجیه جمعی و همچنین قدرت دولتی بیشتر در اختیار کشورهایی چون ایتالیا و اسپانیا است . که انتظار می رود این پشتیبانی در کشورمان اتفاق بیفتد.